Spørsmål:
Hva er et billig, men godt biffstykk til grilling?
tooshel
2010-07-29 21:13:22 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hvis jeg griller filet mignon, blir det ømt og lett å kutte og deilig selvfølgelig, men uansett hvilket annet kutt biff jeg griller, er det som å spise lær.

Jeg har lest om "salting" av kjøttet i omtrent en time før jeg griller og ønsket å prøve det, men det var så mange valg av kjøtt jeg fortsatt ikke ante hva jeg skulle få. Alt jeg vet helt sikkert er at kjøttet skal være omtrent en tomme tykt for å prøve saltingen.

Noen ideer?

Fem svar:
Ocaasi
2010-07-29 22:07:31 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg har hatt gode resultater med flankbiff.

Best å marinere den med en blanding av salt, sukker / honning, eddik / sitron / lime, vann / whisky / tequila / brus, olivenolje, krydder og urter i minst noen timer før du griller . Mer salt hjelper til med å møre, men kan ikke stå for lenge i for høye konsentrasjoner (søk "brining").

Ikke kok den selvfølgelig, selvfølgelig, det er den raskeste måten å gjøre den seig (med mindre du skal lage den på svak varme i flere timer). La den hvile før du spiser.

For flankbiff, skjær den over kornet. Hvis du ser nøye på, har kjøttet fibre som går parallelt med hverandre i bare en retning nord-sør. Klipp over dette, og kutt mange linjer med skiven din. Den skjærer bindevevet før du tygger, og gjør mye av arbeidet med kniven i stedet for tennene.

Jeg vil gå lenger og si at du * må * skjære over kornet. Jeg gjorde feilen en gang, og det var ekkelt.
Oppdatert kommentaren.
Satanicpuppy
2010-07-30 00:48:55 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg merker at Flank-biff allerede kom på listen, og en gang ville jeg ha blitt enig, men det har blitt trendy, og med trendigheten, dyrt. Det er fortsatt ikke filetpris, men det pleier å løpe i området 7-8 dollar per pund der jeg bor.

Biffen jeg liker å grille som jeg synes er velsmakende, billig og tilgjengelig er skjørtbiff. Gjør en lett marinade, grill den så lett som mulig, kutt over kjøttkornet, server.

Kjørelengden din kan imidlertid variere. De billigste kuttene er nesten alltid de som lokale kokker ikke vet hva de skal gjøre med, og hvis lokalbefolkningen er hund for fajita, vil du ikke kunne finne skjørtbiff i det hele tatt.

Mitt råd er å gå til butikken med et åpent sinn, og bla gjennom kjøttdisken på jakt etter tilbud. Jeg kom hjem med 3 kilo indrefilet til mindre enn tjue dollar forleden: Hvis jeg hadde gått ut for å kjøpe noe slikt, hadde jeg blitt skuffet.

avtalt - du må gå til butikken med et åpent sinn, hvis du prøver å være økonomisk
@Joe: Jeg gjør det ikke engang for økonomi, dessverre. Jeg gjør det bare for å se hva som ser bra ut. Min kone er akkurat det motsatte: hun bestemmer hva hun vil lage, og går til butikken for å finne ut at halvparten av ingrediensene ikke blir funnet. Jeg går til butikken og vandrer rundt som en omstreifende til menyen setter seg sammen i hodet mitt ... Noen ganger ser du et kjøttstykk eller en grønnsak som er så perfekt at du bygger hele måltidet rundt det.
Billig skjørtbiff er omtrent like mytisk som enhjørninger på steder jeg har bodd. Jeg fikk den for $ 11 / lb nylig da jeg prøvde carne asada, og det var et * røverkjøp *.
Tim Gilbert
2010-07-29 23:02:14 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Du bør være i stand til å få gode resultater med ethvert biffutskår: ribeye, porterhouse, stripe, mørbrad, t-bone.

Hvis du ikke kan, er det noe galt med prosessen din som trenger skal fikses.

Forsikre deg om at biffen er helt tint.
Enten beleg biffen med salt i 1 time før du griller, eller mariner i en sur væske (sitronsaft, vin, marinade med eddik).
Varm opp grillen veldig varm, og legg deretter biffene på.
Bruk tang, ikke gaffel eller kniv til å manipulere biffene.
Når du har utviklet riktige searlinjer, roter du biffen 90 grader.
Når sårlinjer utvikler seg igjen, snur du steker.
Når sårlinjer utvikler seg på andre siden, test for doneness by feel. Hvis biffene ikke er ferdige ennå (for de tykkere kuttene), flytt biffene til en kjøligere del av grillen og avslutt med indirekte varme.
Legg biffer på en tallerken på toppen av en varm pute og dekk til med en løs stykke folie og la dem sitte i 5 minutter. Den indre temperaturen til biffen vil øke noen få grader i løpet av denne tiden.

Han leter etter * billig *
Prisbaselinjen hans er filet mignon; de fleste andre kutt er billige i sammenligning. Poenget mitt er at han trenger å forbedre matlagingsprosessen for å få pengene sine verdt ut av biff.
Joe
2010-07-29 21:50:51 UTC
view on stackexchange narkive permalink

(merk - amerikanske navn på kjøttstykker)

En del av kjøttets 'ømhet' kommer i hvordan du kutter kjøttet. I "London Broil" bruker du et litt tøffere kjøttstykk (jeg bruker normalt bunn rundt), grill det, og skjær det deretter tynt over kornet før du serverer.

Du kan gjøre det samme med flanke. biff, men jeg synes det er for dyrt i de generelle dagligvarebutikkene.

Jeg tror britene for bunnrunden ville være 'tykk flanke'. Se http://en.wikipedia.org/wiki/Category:Cuts_of_beef
Chris Cudmore
2010-07-30 00:30:05 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg liker Rib Steaks.
De har mye mer fett, og du må være forsiktig med å blusse opp, men de koker veldig fint.Denne spørsmålet ble automatisk oversatt fra engelsk.Det opprinnelige innholdet er tilgjengelig på stackexchange, som vi takker for cc by-sa 2.0-lisensen den distribueres under.
Loading...