Spørsmål:
Hvor lenge varer Duck Fat før det går dårlig
AttilaNYC
2010-07-23 08:34:51 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg har tappet fettet fra en stekt and, lagt det i en lukket beholder, lagret det i kjøleskapet, ikke helt sikker på hvor lenge det varer ??

Protip: Hvis du oppbevarer den i en resirkulert majonesburk, må du ikke legge den ved siden av selve majonesen.
Tre svar:
Darin Sehnert
2010-07-23 09:03:38 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hovedproblemet er å hindre at det blir harskt på grunn av oksidasjon og varme. Hvis du oppbevarer den på baksiden av kjøleskapet i en beholder som minimerer mengden åpen plass på toppen, vil den holde lenge.

Du kan også fryse den hvis du ikke har tenkt å bruke den i den nærmeste fremtiden og ikke vil at det tar plass i kjøleskapet.

+1 Jeg fryser den normalt og bruker den direkte fra fryseren. Selv frossen er den så myk at jeg enkelt kan skjære av mengden jeg trenger med en skarp kniv og legge resten tilbake i fryseren igjen.
+1 for fryser, vi frøs ut siste andefett og brukte det noen måneder senere til stekte poteter. yum
Treblekicker
2010-07-23 12:07:40 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Bør vare i aldre som de andre plakatene har sagt. Men sørg for at den er ren og ikke har noe annet fra anda, da det kan gå tidligere, noe som betyr at du må kaste ut fettet med det.

Shalmanese
2010-07-23 12:00:06 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minst 6 måneder, enkelt i året. Du bruker det hele i god tid før da, ellers fortjener du ikke å eie andefett.Denne spørsmålet ble automatisk oversatt fra engelsk.Det opprinnelige innholdet er tilgjengelig på stackexchange, som vi takker for cc by-sa 2.0-lisensen den distribueres under.
Loading...