Spørsmål:
Hvordan tilbereder og griller du svertet laks?
Ben McCormack
2010-07-15 21:28:40 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg har aldri grillet svertet laks før, men er det noe mer involvert enn å strø svertet krydder på begge sider og grille i 5-7 minutter på hver side?

En svar:
hobodave
2010-07-15 22:41:25 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Det er alt det er med det. Det ser ut til at du allerede vet dette, men bare for å være sikker, vær oppmerksom på at "svertet" refererer til krydderet og ikke noe brenning eller forkulling som er gjort. Brente krydder smaker fryktelig.

takk for notatet om "svart". Jeg var faktisk ikke sikker på hva svertet betydde nøyaktig, så takk for avklaringen. Trenger jeg å olje til laksen for å få krydderet til å "klebe" før jeg kaster det på grillen?
Nei du trenger ikke. Jeg har sett oppskrifter som leder deg til olje / smør biffene / filetene før du krydder, og de som bare går med tørr gni. Jeg personlig gjør meg tørr.
Hva vil du ha i krydderblandingen din? Jeg ville malt svart pepper, salt, paprika, spidskommen og koriander. Eller sort pepper, salt, ingefær, cayenne og nellik. Eller...
Bør du ikke tørke den før du griller?


Denne spørsmålet ble automatisk oversatt fra engelsk.Det opprinnelige innholdet er tilgjengelig på stackexchange, som vi takker for cc by-sa 2.0-lisensen den distribueres under.
Loading...