Spørsmål:
Kan jeg fryse karamelliserte løk?
Sam Holder
2010-07-20 22:21:56 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Karamelliserte løk virker lettere å lage i store satser, så kunne jeg lage en stor sats og deretter fryse dem i si isbitbrett, for senere bruk? Eller ville dette ha en skadelig effekt på dem?

Ja, du kan fryse dem. Bare sett dem i fryseren. Som om du skulle fryse dem ...
Fire svar:
Tree77
2010-07-20 22:42:42 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg vil si det kommer an på. Når du fryser en vare, endres smaken / tekstur / innholdet i varen (på godt og vondt) neste gang du kommer til å bruke den.

Hvis du bruker karamelliserte løk i en suppe, eller lapskaus, noe der smaker smelter sammen over lengre tid, så ja fortsett.

men hvis du bruker karamelliserte løk på toppen av en biff eller noe lignende. Da ville svaret mitt være nei.

Jeg tror det er et perfekt gjennomtenkt svar på spørsmålet.
FordBuchanan
2010-07-20 22:56:29 UTC
view on stackexchange narkive permalink

De holder seg ganske bra hvis du legger dem i en ren krukke og dekker med olje.

Dennis
2010-07-20 22:41:48 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg har aldri gjort dette selv, men jeg antar at den primære negative effekten er at de kan bli grøtaktig; fordi de allerede er myke, er jeg ganske sikker på at du kan gå rett fram.

Kilhoffer
2010-07-21 00:28:35 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg er enig med Tree77. Avhenger av hva du planlegger å bruke dem til. Jeg har frosset dem med hell og brukt dem i risotto, men risotto surrer i ganske lang tid, så løken blir nesten flytende til slutt uansett. Jeg vil si at hvis du planlegger å prøve dette som pynt på noe som kjøtt, bør du få en bedre enn vanlig vakuumforsegling på dem før du fryser, og til og med da fungerer det ikke.Denne spørsmålet ble automatisk oversatt fra engelsk.Det opprinnelige innholdet er tilgjengelig på stackexchange, som vi takker for cc by-sa 2.0-lisensen den distribueres under.
Loading...