Spørsmål:
Lagring av kniver: trekloss eller magnetstripe?
Fczbkk
2010-07-18 20:55:51 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hva er bedre for å oppbevare knivene dine? Trekloss eller magnetstripe? Og hvorfor?

Seks svar:
Adam Shiemke
2010-07-18 21:05:48 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg foretrekker blokken. Jeg har brukt stripen før, men hvis den ble banket på ved et uhell når den travle rundt kjøkkenet, forårsaket det et regn av skarp metalldød. Det var også mulig å få knivbladet til å bli trukket av under en annen og få en ekstra kniv til å skyte av stripen.

Disse kunne sannsynligvis overvinnes ved å være mindre clutz eller bli bedre magnetstripestativ, men jeg har gått over til noe sånt som dette, som du kan lage hjemme for rundt $ 10. Fungerer bra. Du trenger ikke å bekymre deg for størrelser på kniver til hull, og lar ikke bladene gni seg mot noe metall.

Du kan også få de for rundt $ 20 i de forskjellige kjedekjøkkenbutikkene.
Takk for tipset, Adam. Blokken du koblet ser ut som en god idé. Et spørsmål, skjønt: Hvordan rengjør du det? Det ser ut til at skitten som kommer dit blir der.
@Fcsbkk: Jepp, gjør ganske mye. Men jeg kan ikke se det, så det plager meg ikke :)
Du vil også støte på skittproblemet med en trekloss ... så, 6 av den ene, et halvt dusin av den andre. Bra poeng (og skumle mentale bilder) med "regn av skarp metalldød"!
+1 for "å være mindre av en clutz" (ja, jeg liker meg en god latter). Men svaret er bra på info også.
re: smuss. Jeg så et show på en av matlagingskanalene (sannsynligvis et Alton Brown-show) hvor de laget en av disse av trespyd og noen få kryssfinerbiter. Foruten å være gal billig å lage, kan du bare dumpe spydene, vaske / suge dem og tørke ut innsiden.
@AdamShiemke Dead link, kan du erstatte?
Binary Worrier
2010-07-18 23:23:24 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg har (vent på det). . . en magnetisk blokk! Helt ærlig, det beste fra begge verdener. Det er en tung trekloss med magnetplater på hver side. Du er ikke bekymret for at kniver passer i hull osv., Det tar alt fra små knivkniver til kløveren min, og alt i mellom.

Jeg stemmer på en magnetblokk :)

VoutilaD
2010-07-18 21:54:51 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg foretrekker magnetmetoden og har brukt den i omtrent 4 år nå. Det handler om riktig veggmontering, plassering og å ha en lang nok til å plassere ut knivene for komfortabel gjenfinning og retur. Med en sterk magnet trenger du ikke å bekymre deg for at glid eller kniver faller ut selv med en støt.

Med mindre du er hensynsløs når du returnerer kniven til holderen, bør du ikke skade kantene på dem.

I tillegg er de ganske billige sammenlignet med altfor kosmetiske knivblokker og sparer tellerplass.

Jeg liker magnetstripen min, men hvis jeg skulle kjøpe en annen, ville jeg sørge for at magnetene ble dekket av plast eller annet materiale, mine blir utsatt og ser ut til å skrape knivene mine hvis jeg ikke fjerner dem forsiktig. På plussiden får det meg til å alltid håndtere knivene mine forsiktig, noe som er god praksis.
Joe
2010-07-19 06:16:03 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg bruker også begge deler, jeg har for mange kniver.

I mitt tilfelle har jeg faktisk magnetstangen hengende vertikalt, bare fordi det var det eneste stedet å montere den på. (det er litt vanskelig, ettersom du må få knivstøtten stramt mot magneten, ellers vil den prøve å rotere på grunn av tyngdekraften.)

Det jeg ikke liker med kniven min blokkering er at det tar for mye tellerplass, og du blir heller tvunget inn i størrelsen på gjenstander du kan plassere i den. Jeg har aldri klart å finne en knivblokk under disken, og jeg har ikke nok skuffer på kjøkkenet mitt til å rettferdiggjøre å gi en til en skuffeknivblokk som vi hadde vokst opp.

Hvis jeg noensinne gjøre om kjøkkenet mitt, skal jeg gjøre det som bestefaren min hadde - en del av benkeplaten var slakterblokk, med spalter kuttet langs bakveggen - kniver ble kastet der inne, så bare håndtakene viste over benken , og bladene falt i skapet under. (med øverste hylle som har en rygg som forhindrer deg i å skyve noe tilbake dit og slå knivene).

Åh, og fordi jeg har for mange kniver, beholder jeg noen av mine større kniver i tilfeller , i en skuff. (spesielt LamsonSharp Knife Safe; også nyttig når du trenger å transportere knivene dine for sliping eller piknik eller hva som helst)

sysadmin1138
2010-07-18 22:58:06 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kjøkkenet mitt har mangel på åpen veggplass, spesielt i nærheten av områdene jeg klipper mest, så en mag-stripe-metode er motindikert. Treknivblokken (med horisontale hull) har et veldig godt forhold mellom knivdensitet og motrom. Jeg har mye ikke-motstrøms motrom, så dette fungerer for meg.

Johannes Setiabudi
2010-07-18 21:09:14 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg foretrekker også treklosser fordi det beskytter / beskytter de skarpe kantene.Denne spørsmålet ble automatisk oversatt fra engelsk.Det opprinnelige innholdet er tilgjengelig på stackexchange, som vi takker for cc by-sa 2.0-lisensen den distribueres under.
Loading...