Spørsmål:
Er det mulig å lage kaker uten å kremme smøret?
zachary
2010-07-25 12:07:17 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg elsker å lage noen informasjonskapsler, men har begrenset kjøkkenutstyr. Jeg vil ikke kremme smør og sukker for hånd - det gjorde jeg før, og det var ikke gøy!

Er det mulig å lage gode kaker uten å kremme smør og sukker, eller skal jeg bare kjøpe en håndmikser?

Det kan være lurt å redigere tittelen på spørsmålet ditt for å si 'uten'.
Relatert: http://cooking.stackexchange.com/questions/3141/what-is-the-purpose-of-creaming-butter-with-sugar-in-cookie-recipes
Fem svar:
Darin Sehnert
2010-07-25 18:28:55 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Den eneste måten smøret kunne innarbeides uten å kremme, var å smelte det. Smelting av smør, eller å la det bli for mykt, selv om det bare blir stående i romtemperatur for lenge, vil resultere i det jeg kaller "pannekakekaker" ... de som bare sprer seg og løper over hele bakeplaten. Dette er også grunnen til at smør ALDRI skal mykgjøres i mikrobølgeovnen.

Kreming av smør og sukker lufter smøret med små, små luftlommer. Årsaken til at den blir lysere i fargen skyldes luften som er innlemmet. Fuktigheten inne i luftlommene fra selve smøret til egg, melk osv. Blir til damp, og dampen (hjulpet av hvilken som helst syrning som kan kreves i oppskriften) hjelper informasjonskapslene til å "puste".

Hvis du ikke kremer smøret og sukkeret, vil du sannsynligvis ha svært dårlige resultater. Kostnaden for bortkastede ingredienser og tiden din ville være nok til å betale for en billig stavmikser.

Michael Natkin
2010-07-25 23:18:37 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Egentlig kan du gjøre det veldig bra med smeltet smør hvis du er villig til å kjøle deigen i en times tid eller så etterpå. Grunnen til at du får pannekakekaker er at gluten ikke rekker å sette seg i ovnen før det flytende smøret går. Hvis du legger den på igjen, fungerer den nydelig. Her er en Alton Brown oppskrift som eksemplifiserer teknikken.

Videre til det, å la sjokoladekakedeig hvile i kjøleskapet i 24-36 timer før du baker (ja, dette krever et forbløffende nivå av selvkontroll) vil gi deg kaker med mye mer smaksdybde.
Hvis du kan, bør du gjøre dette uansett - selv om du har kremet smøret.
hobodave
2010-07-25 12:47:38 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ja, det er mulig, de vil bare ikke være nesten like luftige og kjempegode.

Kreming av smør med sukker er imidlertid trivielt. Det høres ut som om du har prøvd det med smør fersk ut av kjøleskapet. Du bør la smøret komme helt til romtemperatur før du prøver å kremme det. Jeg legger det vanligvis ut en time før. Å kutte den i små biter kan også hjelpe den å varme opp raskere.

Kreming av smør og sukker er litt av et viktig skritt. Den - forenkling her - skarpe kanter på sukkeret skiver gjennom fettkulene i smøret, noe som gjør dem mindre, noe som gjør sluttresultatet mer ømt.
SDGator
2010-07-26 22:28:55 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Det var en Cook's Illustrated-artikkel for et år tilbake på chocolate chip cookies som anbefalte å riste smøret i 1-3 minutter, noe som er et skritt utover å bare smelte det. Jeg prøvde det, og det tilfører massevis av kompleksitet til smaken av informasjonskapselen.

Den oppskriften krevde å kremme med en visp, men siden smøret var flytende, var det veldig enkelt.

Det ga en god sjokoladekjeks, men jeg er ikke sikker hvor godt det vil oversettes til andre informasjonskapsler.

codeinthehole
2010-07-25 18:54:13 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Du trenger å kremere smør og sukker. Det er en hoveddel av metoden.

Du trenger ikke kjøpe en mikser. Alt du trenger er en tresleiv. Prøv å kutte smøret i små terninger (før du blander det) hvis du synes det er vanskelig.Denne spørsmålet ble automatisk oversatt fra engelsk.Det opprinnelige innholdet er tilgjengelig på stackexchange, som vi takker for cc by-sa 2.0-lisensen den distribueres under.
Loading...